Miben más a Compress?

Van 16 objektív érvünk számodra, hogy bebizonyítsuk, a Compress UV nyomtatók ipari teljesítményt és magas műszaki színvonalat képviselnek

GYORSABB

A Compress UV nyomtatók legalább 8x gyorsabbak mint a hasonló árkategóriában található más UV nyomtatók*

* 2xCMYK színkonfigurációval 4.64 - 35m2/óra

nagyobb

A nagyobb nyomtatható méretekkel több célpiacot érhetsz el! 

iUS600s: A2+ (604x450mm)

iUV1200s A0+ (1137x750mm)

DUPLA UV LED

A 2db vízhűtéses UV LED lámpa segítségével hőérzékeny anyagokat is nyomtathatsz, ráadásul kétirányú nyomtatással nagy sebességgel. 

szín variációk

A nyomtató különböző színkonfigurációkkal rendelhető. 

2xCMYK vagy CMYK+fehér+lakk vagy akár csak fekete szín az összes színcsatornán. 

vákuum nélkül

Az opcionális tapadós asztalfelület feleslegessé teszi a vákuum asztal használatát egyenetlen, vékony anyagok nyomtatásánál. 

iq interweave

A hagyományos csíkos passzusok helyett a hullámos passzus nyomtatás technológiával csökkenthető a csíkozódás az alacsony felbontású nyomatokon.

PDHP

positive damper head protection

A folyamatos, konzisztens nyomás alatt álló damperek mindig stabil festékellátást biztosítanak nagy sebességű nyomtatásnál is. Kevesebb tisztítás és nyomtatófej probléma!

festék köd elszívás

A beépített axiális ventillátor csapdába ejti, elszívja a felesleges festék cseppeket. Más nyomtatóknál ezek a festékcseppek az évek alatt elkoszolják a nyomtatót és alkatrészeit.

WIMS

Fehér festék cirkulációs rendszer

A szabadalmaztatott festék keringető rendszer és a nyomás alatt álló damper rendszer mindig stabil festék ellátást biztosít, lecsökkentve a fúvókaeltömődés miatti tiszításokat.

roll to sheet

A tekercsadagoló lehetővé teszi tekercses anyagokra, manuális adagolással, történő íves (nem folyamatos) nyomtatást. 

Nem motorizált tekercsadagoló.

antisztatizáló

Az opcionális antisztatizáló henger a nyomtató asztalfelületén lecsökkenti a lebegő szemcsék által okozott nyomtatófej problémákat és nyomat minőség problémákat. 

konzisztens környezeti feltételek

A beépített páratartalom és hőmérséklet érzékelő által valós időben történik a nyomtatófej beállítása a konzisztens nyomatminőség érdekében. 

...akár az 1x1

A Compress nyomtatókat és a RIP szoftvert úgy alkottuk meg, hogy nem csak rendkívül felhasználóbarát, de a hardver és szoftver egyaránt egyszerűen megtanulható és használható legyen!

IPARI MINŐSÉG

A Compress nyomtatók ipari minőséget és teljesítményt nyújtanak. Ez azt jelenti, hogy a beépített minőségi alkatrészek és okos/produktív funkciók, valamint a gép élettartam mind a folyamatos termelést támogatják. 

forgatóegység

Az opcionális forgatóegység alkalmassá teszi a nyomtatót hengeres tárgyak direkt nyomtatására. Poharak, boros és egyéb alkoholos üvegek, gyertyák és sok más.

alacsony árak

A tudásukhoz és ipari minőségükhöz képest a Compress nyomtatók árai rendkívül kedvezőek, ráadásul az UV festék költsége szintén alacsony. 

Signdepot Europe Kft.

5100 Jászberény, Alkotás u. 4.

Kapcsolat

Kövess a Facebookon is!

+36 57 506 510 /512 /515

©2018 minden jog fenntartva Signdepot Europe Kft